Perutusan Tuan Tanah
Welcome! Jangan lupa tinggalkan jejak! Feeqa will hit you back :)
FeeqaMustafa`s: Bang ! taktik nak ngurat ke ?

Nov 22, 2010

Bang ! taktik nak ngurat ke ?

'show me the meaning of being lonely...'
!usha

haaa! tau lagu ni ?
lagu dari Backstreet Boy .
boleh di 'list' kan satu daripada lagu fav aku la .

haipp ! ade sebab kenapa aku nyanyi lagu ni .
ade cerita tau .
nak tahu tak ?

jum baca ....

****************************************************************************************

TEMPAT :  FACEBOOK

MASA : 6.56 PM

WATAK : STRANGER DAN TT

BABAK : 1


* ingat malas nak layan , tapi bila dia tanya TT ni cikgu ke ? TT rasa mcm nak layan plak *
ekekeke .. bangge seh ade orang cakap TT ni cikgu ! ngeh .

BABAK : 2



* Layan mamat tu sampai la dia cakap muka TT ni familiar *
-actually kelakar layan mamat ni . Telan bulat-bulat ape TT cakap .. wakakaka ! -
jahat kan TT . :pis

BABAK : 3


* yeahh ! sayer suke taktik abg ni . rasa diri ini dihargai . hahaha.. ayat tak leh blah kan ..
wekkk :P 
muka TT ade nampak mcm orang dah kawen ke ? aiseyyyhh .. mcmmana ni . Korang ade tips tak ?
ulalala ~
-die terus offline u0lss-
tacian kan .. :mujuk

p/s : aku tak la sekejam macam korang pikir tau ! mamat ni dah lama IM aku kat FB . Tapi aku tak suka cara dia in certain part tu .. *biarlah rahasia* 
weeee ~


♥ THANKS FOR READING ♥

13 comments:

  1. adush~ melepas arep. TT dah kawen :((

    ReplyDelete
  2. =)) org tuh pecaya bulat-bulat yang TT dah kawen arep .. ;))

    ReplyDelete
  3. la..dh kawin ke..ekeke
    kesian abg tengkorak tu..haha

    ReplyDelete
  4. alienelliz : blum la .. single lagi tau .. huahuahua .. tacian pon kat die .. :p

    ReplyDelete
  5. encik zai : gelak sakan nmpk .. ekeke .. :p

    ReplyDelete
  6. @marhean : ekeke .. ta pe . layankan jek . mcm tau2 je TT rabun =))

    ReplyDelete
  7. kesian org tu..hehehe

    ReplyDelete

Thank you for your comment peeps!
nah! amik muax sorang sebijik :P